Ekonomi hos hästfolk!

Noll intresse för ekonomi!

Jag har nyligen gjort en undersökning i gruppen om vad folk gärna vill höra om! De ville höra om allt annat än ekonomi…..

Där var en del roliga inslag om att man alltid hade råd med en vojlock till och hästen fick alltid hö och en själv fick nudlar:)

Det förvånar mig verkligen, då jag tycks höra hela tiden: Jag har inte råd!!

Är det då något som du gärna skulle vilja, tex åka på tävling, ta lektioner, vara med i min medlemskapsgrupp, men inte har råd, tycker jag ju personligen att man kanske skulle se över ekonomin lite.

Inte så att hästen eller du lider, men jag tror att många hästägare lägger ut en förfärdelig mäng av pengar på vissa saker som kanske inte är så nödvändiga. Kan man då få över lite till något av det man gärna vill, så tycker jag det skulle vara drivkraft nog:)

Lyssna här på min podcast, där vi har en debatt om försäkringar och hur man kanske kan spara en del där!

https://open.spotify.com/episode/1xHWH90RkdoKqZObH3t19i…

Author: Anne Axell

I have helped many equestrians with their mindset and relationship with their horse, so they now are confident and enjoy the equestrian sport. Thanks to my extensive experience with horses, I can lead you to success in your riding. I have been actively riding the different riding styles,(dressage, hunter/jumper and trail) owened a lot of horses and have an equestrian business. l have also been breeding and selling horses for many years. I am a coach and trainer and have also completed courses as a judge. In addition, I have been a saddlemaker for many years and can advise you in terms of equipment and how it affects your horse. I can help you in 3 langauge, Danish, Swedish and English.